ABIGO Medical AB er en svensk lægemiddelvirksomhed, der ejer, udvikler, producerer og markedsfører lægemidler og medicinsk udstyr

Hovedområdet for medicinsk udstyr er avanceret sårbehandling og ører, næse, hals (ØNH) samt ernæring. Virksomheden blev grundlagt i 1989 af brødrene Leif Smith og Jan G. Smith, hvoraf sidstnævnte stadig er aktivt involveret i ABIGO som bestyrelsesformand. I 2020 blev 75% af virksomheden købt af svenske ESSITY.

Virksomheden har en stor grad af fleksibilitet og korte beslutningsprocesser med en meget god mulighed for positiv, langsigtet ekspansion.

Et aktivt forsknings- og udviklingsprogram inden for udvalgte områder skaber spændende muligheder for vækst, og har også ført til en række internationale patenter og patentansøgninger. Unikke, patenterede, internt udviklede produkter med internationalt potentiale inden for nicheområder er en del af ABIGOs forretningsfilosofi.

Antibiotikaresistens er et globalt problem, der er blevet forværret af udviklingen af multiresistente bakterier. I nogle tilfælde står læger over for et medicinsk dilemma, hvor de ikke kan ordinere effektiv behandling. Disse situationer kræver nye og forskellige måder at håndtere infektioner og deres effekter, et område, der er vigtigt i ABIGOs F&U-program.

Vores F&U inkluderer unikke løsninger, der bruger viden om naturlige processer og fysiske interaktioner, hvor der ikke er brug for kemiske stoffer eller kirurgiske procedurer. Ambitionen er at være en internationalt førende aktør på dette område.

Virksomheden har et internationalt fokus med distribution af produkter i mere end 60 lande gennem egne salgsorganisationer og partnere.

ABIGOs danske datterselskab, ABIGO Pharma A/S, markedsfører ABIGOs produkter i Danmark og en lang række andre selvplejeprodukter, både egne og licenserede produkter. ABIGO Pharma’s produkter eksporteres også til en række lande.

Læs mere på abigo.dk

Otinova® forhandles på apoteket

Køb Otinova®